THAILAND & KUALA LUMPUR

15 daagse rondreis

RONDREIS THAILAND & KUALA LUMPUR
1 DAG: AMSTERDAM – BANGKOK
Melden op luchthaven voor uw vlucht  naar Bangkok   


2 DAG: BANGKOKYANGON

Na aankomst in Thailand – Bangkok luchthaven melden bij bagage baan  voor uw bagage.  Na de bagage baan loopt u door de GREEN CHANNEL naar buiten en daar krijg u  welkom, assistentie en direct vertrekken wij naar Pattaya.  Na aankomst in Pattaya transfer in het hart van de Pattaya stad boulevard.  Rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de stad te verkennen en om te ontdekken waarom Pattaya is een bekend staat als Hangoverreis.

Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Tegelijkertijd slaap je in prachtige hotels met zwembad die je reis comfortabel maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in het romantisch en prachtig Pattaya en brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen.

 Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of een show boeken bij ALKEZAAR CABRET etc.   Overnachting in  Hotel IBIS.

3 DAG: PATTAYA

NNa het ontbijt excursie naar Coral Island met speed boat.  In de middag hot lunch in het restaurant.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard.  Overnachting in  Hotel IBIS..

 

4 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of genieten op het boulevard of relax in het hotel etc. Overnachting in  Hotel IBIS.
 

5 DAG: : PATTAYA – BANGKOK

Na het ontbijt meeting / assistentie en transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok.  

Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Tegelijkertijd slaap je in prachtige hotels met zwembad die je reis comfortabel maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in het romantisch en prachtig Chiang Mai – Chiang Rai en dan brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen? 

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Baiyoke Suite.

6 DAG: BANGKOK 

Na het ontbijt stadstour van Bangkok inclusief Goude Buddha, ligen de buddha, royal palace en bezaar etc.  In de nacht genieten van Hangover nachtleven in Patpong markt etc.  Overnachting in hotel Biyoke Suite.


7 DAG: BANGKOK 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite.

 

8 DAG: BANGKOK 

Na het vroege ontbijt in het hotel restaurant verlaten wij Bangkok en gaan we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak is een gemeente in Centraal Thailand in de provincie Ratchaburi. Dit dorp is vooral bekend vanwege de dagelijkse drijvende markt in de ochtend.. Het is een schitterend schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.  Doordat dit dorp niet al te ver van de Thaise hoofdstad Bangkok ligt, is er ontzettend veel toerisme wat heeft geresulteerd in een verlies van authenticiteit.  Na het Floating markt terug naar Bangkok – Rose Garden.  Onderweg u kunt ook een bezoek en entree kopen van Snak park.  Onder de vele slangen die hier te vinden zijn, bevindt zich o.a. de Koningscobra. Elke dag kan je hier zien hoe de slangen gemolken worden voor het maken van het anti-gif.
 
In de middag bezoeken wij Rose Garden, Krokodil farm, Olifant show, Thai Culturele show etc.  Overnachting in hotel Biyoke Suite.
 
 

9 DAG: :  BANGKOK  

 Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite
 

10 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite
 

11 DAG:  BANGKOK – KUALA LUMPUR

Na het ontbijt meeting / assistentie en transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Kuala Lumpur.  Na aankomst op luchthaven – meeting / assistentie en transfer naar uw hotel.  
Kuala Lumpur is een bruisende metropool, met voor ieder wat wils. Van grote, moderne winkelcentra tot stoffige marktjes en een prachtig stadspark. De skyline wordt gevormd door de beroemde Petronas (Twin) Towers, glinsterende minaretten, kleurrijke hindoetempels en oude, koloniale bouwwerken. Van het ene uiterste in het andere. Een aanrader is China Town; daar moet u echt heen. Naast de gezellige marktkraampjes kunt u er heerlijk eten voor weinig geld. Het commerciële hart van de stad wordt gevormd door Bukit Bintang. Hier vindt u vele winkels, cafés, restaurants, bars en clubs. Wij kunnen een aantal leuke excursies voor u boeken in Kuala Lumpur.
Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping etc.  Overnachting in hotel Furma Bukit Bintang.  
 

12 DAG: KUALA LUMPUR

Na het ontbijt in het hotel restaurant optijde vertrekken wij voor stadstour van Kuala Lumpur.  Rest van de dag vrij. Overnachting in    Overnachting in hotel Furma Bukit Bintang.

 

13 DAG: KUALA LUMPUR

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in china town, little India of in Twin tower shopping mall.  Overnachting in  hotel Furma Bukit Bintang.  

 

14 DAG: KUALA LUMPUR

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in china town, little India of in Twin tower shopping mall.  ONS HOTEL IS TOT 12.00 UUR.  Laat in de avond meeting / assistentie en transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.


15 DAG: KUALA LUMPUR – AMSTERDAM

U vlieg uit Kuala Lumpur naar Amsterdam via Abu Dhabi.  Na aankomst op Abu Dhabi luchthaven melden bij Etihad Airlines balie voor uw aansluitende vlucht naar Amsterda.  Na aankomst in Amsterdam melden bij bagageband voor uw bagage en loopt buiten via GREEN CHANNEL.  

.  

 
 

.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand