SINGAPORE & MALEISIE

15 daagse rondreis

SINGAPORE & MALEISIE TOUR1 DAG: AMSTERDAM – SINGAPORE
Melden op luchthaven voor uw vlucht naar Singapore


2 DAG: SINGAPORE

Na aankomst in Singapore luchthaven melden bij bagage baan  voor uw bagage.  Na de bagage baan loopt u door de GREEN CHANNEL naar buiten en daar krijg u  welkom, assistentie en transfer naar uw hotel in het hart van de stad.  Rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de stad te verkennen en om te ontdekken waarom Singapore is een bekend staat als shoppingparadijs. Overnachting in hotel Penensula Excelsor of Furama River Front.


3 DAG: SINGAPORE

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen op Orchard road shopping centre, Little India, China town of u kunt een reise booken naar Santosha Island. Overnachting hotel Penensula Excelsor of Furama River Front.


4 DAG: SINGAPORE – KUALA LUMPUR

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Kuala Lumpur. Na aankomst in Kuala Lumpur transfer naar uw hotel.  

Kuala Lumpur is een bruisende metropool, met voor ieder wat wils. Van grote, moderne winkelcentra tot stoffige marktjes en een prachtig stadspark. De skyline wordt gevormd door de beroemde Petronas (Twin) Towers, glinsterende minaretten, kleurrijke hindoetempels en oude, koloniale bouwwerken. Van het ene uiterste in het andere. Een aanrader is China Town; daar moet u echt heen. Naast de gezellige marktkraampjes kunt u er heerlijk eten voor weinig geld. Het commerciële hart van de stad wordt gevormd door Bukit Bintang. Hier vindt u vele winkels, cafés, restaurants, bars en clubs. Wij kunnen een aantal leuke excursies voor u boeken in Kuala Lumpur.

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping etc.  Overnachting in hotel Furama Bukit Bintang.   


5 DAG: KUALALUMPUR

Na het ontbijt in het hotel restaurant optijd vertrekken wij voor stadstour van Kualalumpur.  Rest van de dag vrij. Overnachting in    Overnachting in hotel Furama Bukit Bintang.

6 DAG: KUALALUMPUR

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in China Town, Little India of in Twin Tower shopping mall. Overnachting in Hotel Furama Bukit Bintang.


7 DAG: KUALALUMPUR

.Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in China Town, Little India of in Twin Tower shopping mall. Overnachting in Hotel Furama Bukit Bintang.

 

8 DAG: KUALALUMPUR–BANGKOK – PATTAYA

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok. 
Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Tegelijkertijd slaap je in prachtige hotels met zwembad die je reis comfortabel maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in het romantisch en prachtig Pattaya en brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?
 
Na aankomst in Bangkok direct vertrekken wij naar Pattaya.  Na aankomst in Pattaya transfer in hotel.  
Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of een show boeken bij ALKEZAAR CABRET etc.   Overnachting in  Hotel Sea View.
 

9 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt excursie naar Coral Island met speed boat.  In de middag hot lunch in het resturant.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard.  Overnachting in  HotelSea View.


10 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard of relax in het hotel etc. Overnachting in  Hotel Sea View.

11 DAG: PATTAYA – BANGKOK

Na het ontbijt transfer naar Bangkok.  Na aankomst in Bangkok direct checkin in uw hotel.  

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en is veruit de grootste stad met ca. 12 miljoen inwoners. In veel gevallen is Bangkok de eerste of en laatste stad waar je bent als je Thailand bezoekt. In Bangkok, de drukke hoofdstad van Thailand, ervaar je de geuren en kleuren van het Aziatische leven. Drukbezette eetstalletjes met heerlijk Thais eten, overvolle winkels en de chaos in het verkeer vormen een contrast met de serene rust die je kan vinden bij de vele tempels, zoals bij het Koninklijk paleis en Wat Po. Een leuke manier om Bangkok te verkennen is per Tuc-Tuc, een heel bijzondere beleving.

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in het centrum van MBK.  Overnachting in hotel Ramada DMA of Baiyoke Suite


12 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt stadstour van Bangkok inclusief Goude Buddha, ligen de buddha, royal palace en bezaar etc.  Overnachting in hotel Ramada DMA of Baiyoke Suite


13 DAG: BANGKOK

Na het vroege ontbijt in het hotel resturant verlaten wij Bangkok en gaan we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak is een gemeente in Centraal Thailand in de provincie Ratchaburi. Dit dorp is vooral bekend vanwege de dagelijkse drijvende markt in de ochtend.. Het is een schitterend schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.  Doordat dit dorp niet al te ver van de Thaise hoofdstad Bangkok ligt, is er ontzettend veel toerisme wat heeft geresulteerd in een verlies van authenticiteit.  Na het Floating markt terug naar Bangkok – Rose Garden.  Onderweg u kunt ook een bezoek en entree kopen van Snak park.  Onder de vele slangen die hier te vinden zijn, bevindt zich o.a. de Koningscobra. Elke dag kan je hier zien hoe de slangen gemolken worden voor het maken van het anti-gif.

In de middag bezoeken wij Rose Garden, Krokodil farm, Olifant show, Thai Cultural show etc.  Overnachting in hotel Ramada DMA of Biyoke Suite.

 

14 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen etc.  In de avond transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.


15 DAG:BANGKOK – AMSTERDAM

Na aankomst in Amsterdam melden bij bagagebaan voor uw bagage en loopt buiten via GREEN CHANNEL.  


.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand