KERALA EN
NOORD-INDIA

15 daagse rondreis

KERALA EN NOORD-INDIA TOUR1 DAG: AMSTERDAM – COCHIN
Vertrek vanaf Schiphol voor uw vlucht naar Cochin


2 DAG: COCHIN ( KERALA )

Aankomst op Cochin luchthaven meeting / assistentie en transfer naar uw hotel.  Cochin is een havenstad met een rijk verleden en een jachtig heden. Cochin was de eerste Europese nederzetting in India.  U vindt hier de oudste synagoge van India alsmede een aantal oude christelijke kerken.  Ook zijn er een aantal gebouwen uit de 16e en 17e eeuw bewaard gebleven, waaronder het ‘’Hollandse Paleis’dat door de Portugezen werd gebouwd en later door de Britten werd aangepast. 

Rest van de dagen vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.   Overnachting in hotel Abad Plaza


3 DAG: COCHIN

Na het ontbijt stadstour van Cochin. – u kunt bezoeken de haven, de Joodse Synagoge, de Joodse wijk, Dutch paleis, het gebied rond Fort Cochin met de St. Franciscuskerk en de Chinese Visnetten, de tuinen van Ernakulam en het mooie gebouw van het Rest van de dag vrij om te winkelen. Overnachting in hotel. Abad Plaza


4 DAG: COCHIN – PERIYAR

Na het ontbijt vertrekken wij naar Periyar. U maakt ook direct kennis met de Indiase manier van rijden. Onze chauffeur zal onderweg talrijke buffels, ezels, koeien en andere twee- en viervoeters moeten ontwijken. Op lange reisdagen zoals deze zal van tijd tot tijd een stop gemaakt worden om even de benen te strekken, wat te eten of een ’chay’ (Indiase thee) te nuttigen. Het is echter altijd verstandig om zelf ook wat versnaperingen bij je te hebben.
Periyar (Thekkady), op 192 kilometer van Kochi, ligt het Periyar Nationaal Park, een van de mooiste wildparken van het land. Na afdamming van de rivier Periyar is hier een meer ontstaan, waaruit nog steeds bladerloze boomstronken oprijzen. Vanaf een rondvaartboot kunt u wilde olifanten zien. Het reservaat herbergt ook wilde zwijnen, bizons, herten en tijgers.
Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of wandelen in het bezaar. Overnachting hotel Abad Green.

 

5 DAG: PERIYAR – PERIYAR

Na het ontbijt boottocht in Periyar meer en tour van Periyar wildlif. Na de tour vertrekken wij naar Alleppy en checkin in de HOUSE BOAT.  In de middag na de lunch u per boot een fascinerende tocht door de Zee lagunes (de zgn. ‘backwaters’) naar Alleppey (Alapuzzha) aan de kust maakt.  Deze tocht is een fantastische ervaring.  U vaart door met palmen omzoomde meren en smalle kanaaltjes en maakt van dichtbij het dagelijks leven van de palaatselijke bevolking mee.  Overnachting in De House Boat

6 DAG: ALLEPPY- KOVALM

Ontbijt transfer naar Kovalam hotel. Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten.  Deze hotel is gelegen aan de strand, zo jullie kunnen ook genieten van Sea – sands – strand een heel veel Cocosnuts.  Jullie kunnen ook een Ayurvedic massage nemen in het hotel. Overnachting in hotel Abad Harmonia


7 DAG: KOVALAM

 Na het ontbijt u een vrije ochtend voor uw eigen activiteiten, mogelijkheden zijn winkelen in Karol bagh, Palika bazaar, Sarojini nagar markt, South Extention markt.  Overnachting in het Metro Heights***
 

8 DAG: KOVALAM – DELHI

Na het ontbijt excursie naar Kanya Kumari en in de middag stadstour van Trivendrum – de hoofdstad van Kerala. U kunt bezoeken Sri Padamnabham tempel, museum, parks  en Kovalam strand.  Overnachting in Hotel Abad Harmonia. 


9 DAG: DELHI

Na het ontbijt, vandaag maakt u kennis met de hoofdstad van India, die uit tweee delen bestaat: de oude stad (Delhi) en de 20e-eeuwse stad (New Delhi). Op uw programma staan de Qutub Minar(een fraaie moskee in Afghaanse stijl uit de 12e eeuw en een tower) is een toren van 73 meter hoog, opgericht om een overwinning te gedenken en gebouwd door Qutab-ud-din aibak in 1193, de India Gate, de tempel Lakshmi Narayana, Lotus tempel, Indira Gandhi memorial, President huis, en de gedenk en crematieplaatsen van Mahatma Gandhi: de Raj Ghat en de Shati Vana. U bekijkt tevens de imposante Jama Masjid (Vrijdagmoskee), het in de 17e eeuw onder keizer Shah Jahan gebouwde Rode Fort en Chandni Chowk (Zilverplein), de pittoreske bazaar van Oud Delhi.  Overnachting in hotel Metro Heights. 


10 DAG: DELHI – MATHURA – AGRA

Na het ontbijt vertrekken naar Agra.  Onderweg een bezoek aan de geboorte plaats van Krishna.  Na aankomst in Agra  heeft u de rest van de dag vrij.  U kunt ook laat in de middag naar de Taj Mahal worden gebracht. 

Na de Taj gaan we naar het Agra Fort. Dit grootse en fijnzinnige bouwwerk vervalt aan het eind van de middag in een dromerige sfeer met gouden licht dat schuin door de pilarengalerijen valt. Er zijn prachtige courtyards die doen denken aan het Alhambra in Granada. Van af de Majestueuze muren kun je uitkijken op de Taj Mahal, net als Sjah Jahan die daar de laatste jaren van zijn leven door zijn liefhebbende zoon was opgesloten. Overnachting in hotel Siri 18.


11 DAG: AGRA – DELH

Na het ontbijt in het hotel restaurant vertrekken wij naar Delhi.   Na aankomst in Delhi direct transfer naar uw hotel.  In de middag vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in  hotel Metro heights.


12 DAG: DELHI 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen in Karol bagh, Chandini Chouk, Palika Bezaar etc.  Overnachting in hotel Metro Heights. 
 

13 DAG: DELHI

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen in Karol bagh, Chandini Chouk, Palika Bezaar etc.  Overnachting in hotel Metro Heights. 


14 DAG: DELHI

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Laat in de avond transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.


15 DAG: DELHI – AMSTERDAM

U vliegt uit Delhi naar Amsterdam.  Na aankomst in Amsterdam melden bij uw bagageband voor uw bagage en loopt u door Green Chanels naar buiten. 

 


.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand