ontdek onze reizen naar India en Sri Lanka

HOLY TOUR

HAPPY HOLY!  Elk jaar gaan miljoenen mensen naar India om het Hindoestaanse feest Holi te vieren. Onder een wolk van bonte kleuren wordt er gedanst en gezongen. Met Holi vieren de Hindoestanen de lente, vruchtbaarheid, liefde en de overwinning van het goed op het kwaad. De mensen zijn vrolijk. Kinderen vullen dagen van te voren waterballonnen om ze tijdens Holi op de gekleurde mensen te gooien. En na al dat plezier komen mensen samen voor traditionele hapjes en zoetigheid. Holi is een krankzinnige ervaring die je gewoon echt een keer meegemaakt moet hebben.

SRI LANKA

Tijdens deze culinaire rondreis door Sri Lanka maken we een ontdekkingstocht langs verschillende keukens om de kunst van het koken te leren en proberen we onze leermeesters eeuwenoude keukengeheimen te ontfutselen.

 

KERALA & NORTH INDIA TOUR

Kerala staat bekend om de backwaters, rijstvelden, kokospalmen, elegante woonboten en de heerlijk gekruide keuken. In het gebied leven wilde olifanten, exotische vogels en de tijger. Daarnaast houden de mysterieuze rituelen en  traditie.

In Noord-India reizen we langs de forten, paleizen en oude koopmanshuizen van Rajasthan, . In Jaipur, de roze stad, baden prachtige paleizen in een zachtroze gloed in het avondlicht en niet te vergeten het bezoek aan de Thaj Mahal 

 

INDIA EN DUBAI

Dubai en India vormen samen een verrassende combinatie voor een mooie rondreis. Deze individuele reis is geschikt voor zowel de cultuur- als de natuurliefhebber, maar is ook erg interessant als huwelijksreis. Na een bezoek aan de metropool Dubai maakt u een korte rondreis door het zuiden van India. 

ROYAL RAJASTHAN TOUR

Tijdens een vakantie in Rajasthan waant u zich in niets minder dan een sprookje. Van de felgekleurde olifanten op de havelis van Mandawa tot de bezienswaardigheden in ‘roze stad’ Jaipur: het noordwesten van India is betoverend mooi. Bewonder de vele balkons en ramen van de Hawa Mahal. En wat dacht u van de indrukwekkende Sheesh Mahal in het Amber Fort, waar de vele spiegelstukjes al het licht dat binnenkomt reflecteren

Sri Lanka

Wil je Sri lanka van boven naar beneden bezoeken, dan is het raadzamer om deze 15 daagse tour te nemen. 

India shopping

Liefhebbers van shoppen zijn dol zijn op deze shoppingtour in Delhi. Delhi is een enorme stad met een enorme verscheidenheid aan winkelmogelijkheden.Omdat dit een aanpasbare rondleiding is, kun je ervoor kiezen om te winkelen voor wat je het meest interesseert: kleding, accessoires, sieraden enzovoort. Bezoek markten en boetieks en geniet onderweg van bezienswaardigheden.

 

Vietnam & Delhi

In de Vietnam is de Franse invloed nog zichtbaar. In Vietnam wordt u overweldigd door de sublieme schoonheid van de natuur, de bijzonder culturele schatten! Er zijn schitterende groene rijstvelden, exotische witte stranden, rivierdelta’s en rijzende bergen.  Ho Chi Minh Stad, het oude Saigon, is een bruisende metropool en het sprookjesachtige Halong Bay.  

Contactgegevens

Openingstijden

get started

Nieuwsbrief

ontvang onze nieuwsbrief als eerste met de leukste aanbiedingen.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand