HOLY PHAGUA TOUR

15daagse rondreis

HOLY PHAGUA TOUR
1 DAG: AMSTERDAM – DEHLI
Melden op Schiphol luchthaven voor uw vlucht naar Dehli


2 DAG: DELHI

Na aankomst op Delhi luchthaven, meeting- assistentie en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Metro Heights.

 3 DAG: DELHI – JHANSI – KHAJURAHO

Na het ontbijt transfer naar train station voor uw snel train naar Jhansi. Na aankomst in Jhansi bezoeken wij Jhansi fort ( Jhansi Laxmi Bai ) en vertrekken wij naar Khajuraho. Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Ramada..

 

4 DAG: KHAJURAHO

Na het ontbijt stadstour van Khajuraho inclusief Kamashutra temple. Overnachting hotel Ramada.
 
 

5 DAG: KHAJURAHO – CHITRAKUT – ALLAHABAD

Na het ontbijt vertrekken wij naar Allahabad.  Onderweg bezoeken wij Chitrakut – Shri Tulshi Das Ghat en Darshan van Shri Ram Paduka.  Na aankomst in Allahabad direct transfer naar uw hotel.  Overnachting hotel Ravisha International.

6 DAG:  ALLAHABAD – SITA MAHI – VARANASI

Na het ontbijt vertrekken wij naar Varanasi. Onderweg bezoeken wij triveni Sangam van Ganga-Jamuna-Saraswat en dan verder bezoeken wij Sita Mahi waar Mata Sita was ondergrond gegaan.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Meradan Grand.

 

7 DAG: VARANASI

Vroeg in de ochtend bottocht in rivier Ganga.  Na de bottocht bezoeken wij alle Ghats en Shri Vishvnath jee Jyotirlingam.  In de middag excursie naar Sarnath.  Overnachting in hotel Meradan Grand.
 

8 DAG: VARANASI

Na het ontbijt vieren wij Holi feest vandaag.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Meradan Grand.

9 DAG: VARANASI – AJODHIA – LUCKNOW

 Na het ontbijt vertrekken wij naar Lucknow.  Onderweg bezoeken wij Shri Ram Janam Bhumi in Ajodhya.    Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Clarks Inn.

10 DAG: LUCKNOW

Na het ontbijt stadstour van Lucknow.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Clarks Inn.
 

11 DAG: LUCKNOW – AGRA

Na het ontbijt vertrekken wij naar Agra.  Na aankomst stadstour van Agra en bezoeken wij Taj Mahal. Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Amar.

12 DAG: AGRA – MATHURA – DELHI
 
Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi. Onderweg bezoeken wij Mathura – Shi Krishna Janam Bhumi.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Metro Heights.
 

13 DAG: DELHI

Na het ontbijt, vandaag maakt u kennis met de hoofdstad van India, die uit tweee delen bestaat: de oude stad (Delhi) en de 20e-eeuwse stad (New Delhi). Op uw programma staan de Qutub Minar(een fraaie moskee in Afghaanse stijl uit de 12e eeuw en een tower) is een toren van 73 meter hoog, opgericht om een overwinning te gedenken en gebouwd door Qutab-ud-din aibak in 1193, de India Gate, de tempel Lakshmi Narayana, Lotus tempel, Indira Gandhi memorial, President huis, en de gedenk en crematieplaatsen van Mahatma Gandhi: de Raj Ghat en de Shati Vana. U bekijkt tevens de imposante Jama Masjid (Vrijdagmoskee), het in de 17e eeuw onder keizer Shah Jahan gebouwde Rode Fort en Chandni Chowk (Zilverplein), de pittoreske bazaar van Oud Delhi.  Overnachting in hotel Metro Heights. 


14 DAG: DELHI 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in hotel Metro Heights.


15 DAG:  DELHI – AMSTERDAM

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam


 

.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand