THAILAND

14 daagse rondreis

14 DAAGSE THAILAND


1 DAG: AMSTERDAM – BANGKOK
Melden op luchthaven voor uw vlucht  naar Bangkok.


2 DAG: BANGKOK – PATTAYA

Aankomst in Thailand – Bangkok luchthaven en direct vertrekken naar Pattaya.  Rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de stad te verkennen en om te ontdekken waarom Pattaya is een bekend staat als Hangoverreis.

Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Tegelijkertijd slaap je in prachtige hotels met zwembad die je reis comfortabel maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in het romantisch en prachtig Pattaya en brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen.

 Romantisch Pattaya is een kustplaats aan de Golf van Thailand in de provincie Chonburi zo’n 150km ten zuidoosten van Bangkok. Door het jaar heen zijn hier ca. 4 miljoen bezoekers te vinden. Deze stad is ten tijde van de oorlog in Vietnam bekend geworden door Amerikaanse soldaten die tijdens hun verlof hier kwamen relaxen. In die tijd was Pattaya niet meer dan een vissersdorpje. Pattaya is een stad die vol staat met hotels en resorts en is met name bekend vanwege het drukke nachtleven. Een groot deel van het centrum bestaat in principe uit een red light district. Langs de gehele boulevard zijn verschillende bars en clubs te vinden. Zuiden van Pattaya ligt een dorp dat Jomtien die is een goed vakantie plek voor een gezin met kinderen. In de directe omgeving van Pattaya zijn diverse bezienswaardigheden. Een dagje uit is daarom vanuit beide locaties makkelijk te organiseren.
Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of een show boeken bij ALKEZAAR CABRET etc.   Overnachting in  Hotel IBIS.
 

3 DAG: PATTAYA

Vandaag excursie naar Coral Island met speed boat.  In de middag hot lunch in het restaurant.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard.  Overnachting in  Hotel IBIS.

 

4 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of genieten op het boulevard of relax in het hotel etc. Overnachting in  Hotel IBIS.


5 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt ochtend ontmoet u uw tour gids in het hotel lobby en vertrekt u  naar Bangkok luchthaven voor uw vlucht naar Chiang Mai  Na aankomst in Chiang Mai, meeting/assistentie op het luchthaven en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag is vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Holidays Inn.


06 DAG: CHIANG MAI

Na het ontbijt stadstour van Chiang Mai.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of stads verkennen etc.   Relax en overnachting in de hotel Holidays Inn.

7 DAG: CHIANG MAI
 
 Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Holidays Inn. 

08 DAG: CHIANG MAI – BANGKOK

Na het ontbijt vertrekken wij naar luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok. 

Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Tegelijkertijd slaap je in prachtige hotels met zwembad die je reis comfortabel maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in het romantisch en prachtig Chiang Mai – Chiang Rai en dan brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen? 

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Baiyoke Suite.

 

09 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt stadstour van Bangkok inclusief Goude Buddha, ligen de buddha, royal palace en bezaar etc.  In de nacht genieten van Hangover nachtleven in Patpong markt etc.  Overnachting in hotel Biyoke Suite.

 

10 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite.

11  DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc. Overnachting in uw hotel Biyoke Suite.

12 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc. Overnachting in uw hotel Biyoke Suite.

13 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen etc. In de avond transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

14 DAG:BANGKOK – AMSTERDAM

Na aankomst in Amsterdam melden bij baggagebaan voor uw baggage en loopt buiten via GREEN CHANNEL.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand