THAILAND

10 Daagse Rondreis

10 DAAGSE REIS THAILAND


1 DAG: AMSTERDAM – BANGKOK
vertrek van  Schiphol naar Bangkok.


2 DAG: BANGKOK – PATTAYA

Aankomst in Thailand – Bangkok luchthaven u welkom, assistentie en direct vertrekken naar Pattaya.  Rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de stad te verkennen en om te ontdekken waarom Pattaya is een bekend staat als Hangoverreis

De reis begint in het romantisch en prachtig Pattaya en brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

Romantisch Pattaya is een kustplaats aan de Golf van Thailand in de provincie Chonburi zo’n 150km ten zuidoosten van Bangkok. Door het jaar heen zijn hier ca. 4 miljoen bezoekers te vinden. Deze stad is ten tijde van de oorlog in Vietnam bekend geworden door Amerikaanse soldaten die tijdens hun verlof hier kwamen relaxen. In die tijd was Pattaya niet meer dan een vissersdorpje. Pattaya is een stad die vol staat met hotels en resorts en is met name bekend vanwege het drukke nachtleven. Een groot deel van het centrum bestaat in principe uit een red light district. Langs de gehele boulevard zijn verschillende bars en clubs te vinden. Zuiden van Pattaya ligt een dorp dat Jomtien die is een goed vakantie plek voor een gezin met kinderen. In de directe omgeving van Pattaya zijn diverse bezienswaardigheden. Een dagje uit is daarom vanuit beide locaties makkelijk te organiseren.

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of een show boeken bij ALKEZAAR CABRET etc.   Overnachting in  Hotel IBIS. 


3 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt excursie naar Coral Island met speed boat.  In de middag hot lunch in het resturant.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard.  Overnachting in  Hotel IBIS.


4 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of genieten op het boulevard of relax in het hotel etc. Overnachting in  Hotel IBIS.

 


5 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard of relax in het hotel etc. Overnachting in  Hotel IBIS


06 DAG: PATTAYA – BANGKOK

Na het ontbijt transfer naar Bangkok.  Na aankomst in Bangkok direct checkin in uw hotel.  Bangkok is de hoofdstad van Thailand en is veruit de grootste stad met ca. 12 miljoen inwoners. In veel gevallen is Bangkok de eerste of en laatste stad waar je bent als je Thailand bezoekt. In Bangkok, de drukke hoofdstad van Thailand, ervaar je de geuren en kleuren van het Aziatische leven. Drukbezette eetstalletjes met heerlijk Thais eten, overvolle winkels en de chaos in het verkeer vormen een contrast met de serene rust die je kan vinden bij de vele tempels, zoals bij het Koninklijk paleis en Wat Po. Een leuke manier om Bangkok te verkennen is per Tuc-Tuc, een heel bijzondere beleving.

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in het centrum van MBK.  Overnachting in hotel Biyoke Suite.

7 DAG: BANGKOK
 

Na het ontbijt stadstour van Bangkok inclusief Goude Buddha, ligen de buddha, royal palace en bezaar etc.  In de nacht genieten van Hangover nachtleven in Patpong markt etc.  Overnachting in hotel Biyoke Suite.


08 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite. 


09 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen etc.  In de avond transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

 

10 DAG: BANGKOK – AMSTERDAM

Na aankomst in Amsterdam melden bij baggagebaan voor uw baggage en loopt buiten via GREEN CHANNEL.  

Sluit Menu
×
×

Winkelmand