FAMILIE REIS
THAILAND

15 daagse rondreis

FAMILIE RONDREIS THAILAND
1 DAG: AMSTERDAM – YANGON
Melden op luchthaven voor uw vlucht  naar Yangoon.


2 DAG: YANGON

Na aankomst in Myanmar – Yangoon luchthaven  –  Melden direct naar Immigratie balie voor uw immigratie stempel op uw paspoort. Na de immigratie melden bij bagagebaan voor uw bagage en loopt uit via GREEN CHANNEL naar buiten,  Hier krijgen we welkom – assistentie met  bord van uw name ( Mr .  ) en transfer naar uw hotel.  

Myanmar, het voormalige Birma, heeft lange tijd stilgestaan.  Myanmar is wellicht een van de meest authentieke landen van Zuidoost-Azië.  Je proeft er nog hoe men een eeuw geleden in Zuidoost-Azië leefde.  Tijdens het rondreizen bezoeken we de hoofdstad Yangon, de oude tempelstad Bago, Mandalay, de pagodes bij Bagan en het Inlemeer.  Het mystieke Bagan is een van de hoogtepunten van het land en op het Inlemeer kun je de kunst van het beenroeien leren. In Yangon zie je de kenmerkende brede lanen en koloniale Britse architectuur en hier bevindt zich de met glinsterend goud beklede Shwedagon pagoda.

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of relax in hotel. Overnachting in de hotel .


3 DAG: YANGON

Na het ontbijt een stadstour van Yangon.  Yangon betaken end van Strife. Yangon is de hofstad van Myanmar en ook de grootste stad. Deze stad ontstaan in 1755 door Koning Alaungpaya.  

Vandaag bezoeken wij de bekende Shwedagon Pagoda en daarna Sule Pagoda in China Town, Brits koloniaal gebouwen, Emmanuel Kerk, Kyaukhtatgyi Pagod’s – Muni Buddha, 70m lang Chaukhtatgyi ( Reclining Buddha ) Pagoda, Rest van de dag vrij in Yangon ( Rangoon ) centrum om te wandelen / relax etc.  Relax en overnachting in de hotel .

 

4 DAG: YANGOON – BAGAN

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Bagan – de Archeologisch wonderland van Myanmar, waar meer dan 3,000 Budda’s temples van meer dan 1500 jaar oud in het platteland bloeien. 
Na aankomst in Bagan luchthaven melden bij bagagebaan voor uw bagage en loopt uit naar buiten,  Hier krijgen we welkom – assistentie met  bord van uw name ( Mr .  ) en transfer naar uw hotel. Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten etc. Relax en overnachting in de hotel .
 

5 DAG: BAGAN 

Na het ontbijt stadstour van Bagan.  Relax en overnachting in de hotel .

6 DAG: BAGAN 

Na het ontbijt stadstour van Bagan.  Relax en overnachting in de hotel .


7 DAG: BAGAN – MANDALAY

Na het ontbijt vertrekken wij met auto naar Jetty voor ons bottocht naar Mandalay. Na aankomst in Mandaly in de middag- vrij voor uw eigen activiteiten etc.  Relax en overnachting in de hotel .
 

8 DAG: MANDALAY

Na het ontbijt stadstour van Mandalay.  Relax en overnachting in de hotel .
 

9 DAG: : MANDALAY – BANGKOK  

 Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok.  Na aankomst in Thailand – Bangkok luchthaven melden bij bagage baan  voor uw bagage.  Na de bagage baan loopt u door de GREEN CHANNEL naar buiten en daar krijg u  welkom, assistentie en direct transfer naar uw hotel. 

10 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt stadstour van Bangkok inclusief Goude Buddha, ligen de buddha, royal palace en bezaar etc.  In de nacht genieten van Hangover nachtleven in Patpong markt etc.  Overnachting in hotel Biyoke.
 

11 DAG:  BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten een reis boeken naar Drijvende markt van Damnoen Saduak –  Na het vroege ontbijt in het hotel restaurant verlaten wij Bangkok en gaan we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak is een gemeente in Centraal Thailand in de provincie Ratchaburi. Dit dorp is vooral bekend vanwege de dagelijkse drijvende markt in de ochtend.. Het is een schitterend schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.  Doordat dit dorp niet al te ver van de Thaise hoofdstad Bangkok ligt, is er ontzettend veel toerisme wat heeft geresulteerd in een verlies van authenticiteit.  Na het Floating markt terug naar Bangkok – Rose Garden.  Onderweg u kunt ook een bezoek en entree kopen van Snak park.  Onder de vele slangen die hier te vinden zijn, bevindt zich o.a. de Koningscobra. Elke dag kan je hier zien hoe de slangen gemolken worden voor het maken van het antigif.   In de middag bezoeken wij Rose Garden, Krokodil farm, Olifant show, Thai Culturele show of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite.

12 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite. 

 

13 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Biyoke Suite.

 

14 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping.  Ons hotel boeking is tot 12.00 uur.  Laat in de middag transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.


15 DAG:BANGKOK – AMSTERDAM

Na aankomst in Amsterdam melden bij bagagebaan voor uw bagage en loopt buiten via GREEN CHANNEL.  

 
 

.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand