DUBAI EN INDA

15 daagse rondreis

DUBAI EN INDIA TOUR
1 DAG: AMSTERDAM – DUBAI 
Vertrek vanaf Schiphol voor uw vlucht naar Dubai


2 DAG: DUBAI 

Na aankomst op Dubai Luchthaven krijgt u traditional welkom, assistentie en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten.  Overnachting in hotel Fortune Grand.

3 DAG: DUBAI 

Na het ontbijt een stadstour van Dubai.  In de middag u kunt ook een desert safari boeken met Bar-Be-Que en dans-muziek etc.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen in het Mall etc.   Overnachting in de hotel Fortune Grand.

 

4 DAG: DUBAI 

Na het ontbijt dag vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen in het Mall etc.   Overnachting in de hotel Fortune Grand.

 

5 DAG: DUBAI – MUMBAI

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Mumbai.  Na aankomst op Chattarpati Shivaji International Luchthaven Mumbai en daar krijgt u traditional welkom, assistentie en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of wandelen op JUHU beach etc.  Overnachting in hotel B.W. Emerald.  

6 DAG: MUMBAI

Na het ontbijt een stadstour van Mumbai of ook naar  Siddhi Vinayak temple & Haji Ali dargah.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten etc.   Overnachting in de hotel B.W. Emerald.


7 DAG: MUMBAI – DELHI

 Vandaag ontbijt en transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Delhi.  Na aankomst op International Luchthaven New Delhi, loopt u door de GREEN CHANNEL naar buiten en daar krijgt u traditional welkom, assistentie en transfer naar uw hotel. 
Delhi hoofdstad van India is op de eerste plaats een historische stad, een elegante hoofdstad. Delhi heeft nu een oppervlakte 1478 km2 en op deze oppervlakte wonen en leven 20 miljoen mensen. Het gaat eigenlijk om twee verschillende steden – het energieke en kleurrijke oude Delhi van de drukke bazaars en de Moghul-architectuur en het nieuwe Delhi, zakelijk van karakter en vormgegeven door Luyten, met brede boulevards en een zeer afwisselende aanblik. Rest van de dag vrij.  Overnachting in hotel Metro Heights.
 

8 DAG: DELHI

Na het ontbijt, vandaag maakt u kennis met de hoofdstad van India, die uit twee delen bestaat: de oude stad (Delhi) en de 20e-eeuwse stad (New Delhi). Op uw programma staan de Qutub Minar(een fraaie moskee in Afghaanse stijl uit de 12e eeuw en  is een toren van 73 meter hoog, opgericht om een overwinning te gedenken en gebouwd door Qutab-ud-din aibak in 1193, de India Gate, de  Lakshmi Narayana tempel, Lotus tempel, Indira Gandhi memorial, President huis, en de gedenk en crematieplaatsen van Mahatma Gandhi: de Raj Ghat en de Shati Vana. U bekijkt tevens de imposante Jama Masjid (Vrijdagmoskee), het in de 17e eeuw onder keizer Shah Jahan gebouwde Rode Fort en Chandni Chowk (Zilverplein), de pittoreske bazaar van Oud Delhi. Overnachting hotel Metro Heights.

 
 

9 DAG: DELHI – JAIPUR

Na het ontbijt vertrekken wij naar Jaipur.  Onderweg kunt u ook Ajmer Sharif bezoeken etc. In zeker opzicht zou men Jaipur ook het Amsterdam van India kunnen noemen. Men stuurt er namelijk uit alle delen van het land edelstenen heen. In Jaipur is het kloven en zetten een ware kunst en traditie geworden.  Er zijn vele en beroemde juweliers, maar het is eigenlijk leuker om naar kleinere zaakjes te gaan waar het allemaal wat minder formeel toegaat en de smaragden, diamanten en saffieren, als van het firma in veelvoud voorradig zijn.  In middag vrij voor winkelen in Jaipur City of naar een Film show in het RAJ MANDIR THEATOR (3de beste film theater van de wereld). Overnachting in Hotel Mansingh. 


10 DAG: JAIPUR

Vandaag is stadstour van Jaipur–Pink city en excursie naar Amber Fort. Vanavond vieren wij HOLIKA DAHAN ( Holi verbranding ). Overnachting in hotel Park Ocean.


11 DAG: AIPUR- FATEHPUR SIKRI – AGRA

Na het ontbijt in het hotel restaurant vertrekken wij naar Agra. Onderweg bezoeken wij Fatehpur Sikri: De grote heerser Akbar (wat ook al groot betekent)  heeft hier een hoofdstad gesticht die in die tijd haar weerga niet kende. We regelen hier een gids voor u zodat u het fascinerende verhaal achter alle monumenten mee krijgt. Na het Fatehpur Sikri rijden we door naar Agra naar het hotel.  In de middag gaan wij nog twee overweldigende monument bezoeken. Eerste  wordt je naar de Taj Mahal gebracht.  Na de Taj gaan we naar het Agra Fort. Dit grootse en fijnzinnige bouwwerk vervalt aan het eind van de middag in een dromerige sfeer met gouden licht dat schuin door de pilarengalerijen valt.  Er zijn prachtige courtyards die doen denken aan het Alhambra in Granada. Van af de Majestueuze muren kun je uitkijken op de Taj Mahal, net als Sjah Jahan die daar de laatste jaren van zijn leven door zijn liefhebbende zoon was opgesloten. Overnachting in Hotel Amar.


12 DAG: AGRA – MATHURA – DELHI 

Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi via Mathura – De geboorte plaats van Shri Krishna.  Na aankomst transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen etc.  Overnachting in hotel Metro Heights.
 

13 DAG: DELHI

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen in Karol Bagh, Chandeni Chouk, Palika Bazaar, South Extention market, Sarojini Nagar market etc.  Overnachting in hotel Metro Heights. 


14 DAG: DELHI

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen in Karol Bagh, Chandeni Chouk, Palika Bazaar, South Extention market, Sarojini Nagar market etc.  Overnachting in hotel Metro Heights


15 DAG: DELHI – AMSTERDAM

U vlieg uit Delhi naar Amsterdam. Na aankomst in Amsterdam, melden bij uw bagage en loopt  door naar buiten. 

 


.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand