VIETNAM,
CAMBODJA EN MALEISIE

21 daagse rondreis

VIETNAM, CAMBODJA EN MALEISIE
1 DAG: AMSTERDAM – HANOI
Melden op Schiphol luchthaven voor uw vlucht naar Hanoi


2 DAG: HANOI

Na aankomst in Kuala Lumpur luchthaven melden bij Vietnam Airways balie voor uw aansluiting vlucht naar Hanoi.  Na aankomst in Hanoi luchthaven melden bij bagageband voor uw bagage.  Na de bagageband loopt u door de GREEN CHANNEL naar buiten en daar krijg u welkom, assistentie en transfer naar uw hotel. Na het inchecken, relaxen in de hotel.

Overnachting in de hotel Essence D’Orient.

 3 DAG: Hanoi stadstoer

Na het ontbijt in het hotel restaurant vertrekken wij voor Hanoi stadstour.  Vandaag bezoeken we de hofstad van Vietnam – Hanoi, te beginnen met Ho Chi Minh mausoleum, zijn voormalige stilt-huis residentie, het presidentieel paleis, het Ho Chi Minh museum en een pilaar pagode. Daarna bezoeken we de Tempel van de Literatuur nog voordat we gaan lunchen.
In de middag bezoeken we het Museum voor Volkenkunde, die algemeen wordt erkend als de beste in het land en heeft een uitgebreide collectie gewijd aan 54 etnische minderheden van Vietnam. Tenslotte heeft u de mogelijkheid om te gaan shoppen in de markt van de oude wijk en van Dong Xuan. 

Overnachting in hotel Essence D’Orient.


4 DAG: Hanoi

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen in de markt of in Dong Xuan. 

Overnachting in de hotel Essence D’Orient.

 

5 DAG: Hanoi – Halong Bay

Na het ontbijt vroeg in de ochtend reizen we naar Halong Bay. Na aankomst bij Tuan Chau Marina pier worden we verwelkomt door de bemanning aan Cruise boat en uitgebreide Cruise informatie en inchecken in uw cabine. Vervolgens kunnen we tijdens de cruise genieten van onze lunch. We cruisen naar Vung Vieng, het drijvende dorp waar we lokale roeiboot zullen nemen om het dorp te bezoeken. Er zijn 65 families, een drijvende school & drijvende informatiecentrum. De rit gaat verder naar de Drumgrot, hier kunnen we rondzwemmen, ontspannen op het zonneterras of genieten van de zonsondergang.
Voordat we starten met een Luxe Buffet diner, sluiten we ons aan de kookdemonstratie. Laten we eens kijken hoe we verse / gefrituurde loempia’s moeten maken met vissaus.

In de avond: film, entertainment in de eetzaal vanaf ongeveer 21:00.  Bord-en kaartspellen zijn beschikbaar of sluit aan bij het inktvis vissen op de boot met onze crew.  We kunnen genieten van de inktvis met onze kok en met onze crew. 

Overnachting op V Sprint Cruiseboot.

6 DAG:  Halong Bay – Hanoi

Vandaag sluiten wij ons aan het begin van de Tai Chi les aan op het zonnedek voordat u geniet van het ontbijt met koffie, thee en broodbanket. Daarna bezoeken we schitterende grot die door de Fransen is ontdekt in 1901 en opengesteld voor toeristen sinds 1936.  Dit is als en symbool staat voor de geologische waarde van Halong.
In de middag checken we uit en genieten van een brunchbuffet daarna terug naar de Tuan Chau Marina Pier om onze bus / auto te nemen naar Hanoi.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen etc. 

Overnachting in uw hotel Essence D’Orient.


7 DAG: Hanoi –Ho Chi Minh City

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City (Saigon).

Na aankomst op Ho Chi Minh City luchthaven melden bij bagagebaan voor uw bagage en loopt uit via GREEN CHANNEL naar buiten,  Hier krijgen we welkom – assistentie met de board van uw name ( Mr & Mrs met logo van BAS Travel of Viet Vison Travel) en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten etc. Laat u verrassen door het fascinerende Vietnam! 

Overnachting in hotel Silverland Central & Spa.


8 DAG: Ho Chi Minh City

Na het ontbijt meeting met uw tour gids ( Mr  ) en chauffeer van uw tour van deze vibrant stad Ho Chi Minh City die voorheen genaamd Saigon.  Saigon is een van de grootste steden van Vietnam.  In de ochtend reizen we naar de Cao Dai Tempel in Tay Ninh  en na ons lunch  bezoeken we de Cu Chi Tunnels  op de terug reis bezoeken we HCMC.  Tay Ninh, dichter bij de Combodja grens is de huis van Unique Cao Dai ( alle religies sinten) inclusief Joan of Arc, Wictor Hugo en Winston Churchill de naam van Few.  De religie is hybride van Boeddhisme, Taoïsme, Confucianisme en Christianisme.  De Cao Dai tempel bij Tay Ninh had geschreven als a Walt Disney fantasia van de East.  De tempel is decoratie is met verschillende coluren dragons, Boeddhistisch symbolisch etc.  De hoofd ingang is begint bij Holly Eye, de symbool van de Cao Dai Sekt.  Binnen de tempel is beeld van Jezus Christ, Boeddha en the Hindoe god Brahma zijn bij elkaar. Na de lunch vertrekken wij naar de bekende Cu Chi Tunnels.  De Tunnels system is meer dan 250km van Saigon naar Cambodja grens en dit is in 3 levels diep.  Na de Cu Chi Tunnels terug naar in de stad.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Silverland Central Hotel & Spa.

 

9 DAG: Ho Chi Minh City

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Silverland Central Hotel & Spa.


10 DAG: Saigon – Mekong Delta (Homes-tay)

Na het ontbijt in de ochtend reizen we naar de kleurrijke drijvende markt Cai Be, die ook bekend staat als een groothandel. De groothandelaren op grote boten meren hier aan. De kopers nemen vaak de kleinere boten zodat ze gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken aan de hoge houten palen waar de goederen aan hangen op de grote boten. Hier zal de boot ons varen langs vele soorten groenten en fruit.  Na de markt stoppen we bij een lokale workshops waar ze rijst pasta , kokos snoep, pop – rijst, pop – corn maken en bezoeken we de ambachtelijke dorp waar de lokale bevolking speciale producten maken van rijst – net voor loempia’s, vissaus , soyal saus, keukenzout, genaaide kokos – bladeren. Dan stoppen we voor de lunch.
In de namiddag zal de roeiboot ons dieper in het landschap langs de grachten brengen. Het is tijd dat we het de rustige lucht voelen tijdens het passeren van de traditionele huizen die van hout en palmbladeren, we zien boeren vissen vangen of het oppakken van vruchten op de traditionele manier in Mekong Delta. Na aankomst in-checken en genieten van de laatste, maar niet minst activiteit van de dag.  De rest van de dag  vrij voor uw eigen activiteiten of genieten in de buurt.  Overnachting in het home-stay.


11 DAG: Mekong Delta – Ho Chi Minh City

Na het ontbijt wandelen we langs het dorp om te genieten van de frisse lucht in de ochtend daarna nemen we afscheid van onze host.  We maken een boottocht naar de steenovens om te zien hoe het prachtige aardewerk gemaakt wordt van klei.  Langs de rivier, kunnen we de drijvende dorpen en diverse boerderijen zien. Aan het eind van de ochtend komen we aan in Vinh Long stad, daar bezoeken we de lokale markt en gaan dan terug naar Ho Chi Minh stad. Overnachting in Silverland Central Hotel & Spa.


12 DAG: Ho Chi Minh City
 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Silverland Central Hotel & Spa.


13 DAG: Ho Chi Minh City – Siem Reap

Na het ontbijt transfer naar Saigon luchthaven voor uw vlucht.  In checken en  vliegen we naar Siem Reap. Bij aankomst in Siem Reap luchthaven –  Melden direct naar E-VISA Immigration balie voor uw immigratie stempel op uw paspoort. Kijk goed voor e-Visa seinbord.  Als niet zeker ben dan A.U.B. vraag met officier voor zekerheid om niet uw tijd te verliezen voor nix.  Meld op een van de immigratie balie 02 – 08.  Na het uw bagage komt uit en worden u verwelkomt door onze vriendelijke gids Mr ( Mbl No. +855 ) holding board met uw name Mr & Mrs met BAS Travels Logo) en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of relax of wandelen in het stad.  Overnachting in de hotel Steung Siem Reap.


14 DAG: Siem Reap (Angkor Wat Tour)

Na het ontbijt in de ochtend ontmoet uw tour gids in de hotel lobby en dan rijden we naar het Zuide poort van Angkor Thorn: Bayon, Baphoun, Olifant en Leper King Terrace, Phimeanakas en Ta Prohm.  Na het lunch bezoeken wij Thommanan, Chaosay, Ta Keo en de Werld heritage of Angkor Wat ( een van de seven wonder van de werld ).  End van de dag bezoeken wij Bakheng Mountain of Pre Rup temple voor zon ondergang view.  Overnachting in hotel Steung Siem Reap.


15 DAG: Siem Reap

Na het ontbijt vandaag bezoeken wij Tonle Sap meer van Chong Kneas – Asia’s grootste inland meer van Zoetwater.  Hier u bezoeken de locale bevolking – school, temple, kerk, fishing farm, corocodile farm en floating dorp.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten etc. Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen. Overnachting in hotel Steung Siem Reap.


16  DAG: Siem Reap

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Steung Siem Reap.

 


17 DAG: Siem Reap – Kuala Lumpur  

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Kuala Lumpur.  Bij aankomst in Kuala Lumpur luchthaven –  Melden direct naar Immigratie balie voor uw immigratie stempel op uw paspoort. Na het uw bagage komt uit en worden u verwelkomt door onze vriendelijke gids holding board met uw name en overgebracht naar het hotel Furma Bukit Bintang.

Kuala Lumpur is een bruisende metrool, met voor ieder wat wils.  Van grote, moderne winkelcentra tot stoffige marktjes en een prachtig stadspark.  De skyline wordt gevormd door de beroemde Ptronas (Twin) Towers, glimsterende minaretten, kleurrijke hindoetempels en oude koloniale bouwwerken.  Van het ene uiterste in het andere.  Een aanrader is China Town, daar moet u echt heen.  Naast de gezellige marktkraampjes kunt u er heerlijk eten voor weinig geld.  Het commerciele hart van de stad wordt gevormd door Buikit Bintang.  Hier vindt u vele winkels, cafes, restaurants, bars en clubs.  Wij kunnen een aantal leuke excursies voor u boeken in Kula Lumpur.   

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of relax en overnachting in de hotel Furma Bukit Bintang.


18 DAG: Kuala Lumpur

Na het ontbijt stadstour van van Kuala Lumpur inclusief Royal Palace, Royal Moskee, museum en twin tower etc.,      Rest van de dag is vrij voor uw eigen activiteiten of u kunt ook bezoeken naar Little India of China town etc.  Overnachting in hotel Furma Bukit Bintang.


19 DAG: Kuala Lumpur

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten om stad te verkennen of shoppen in de Mall etc. Overnachting in de hotel Furma Bukit Bintang.

 

20 DAG: Kuala Lumpur

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen. Laat in de avond meeting/assistentie en transfer naar luchthaven voor uw naar Amsterdam. 

 

21 DAG: Kuala Lumpur – Doha – Amsterdam

U vlieg uit Kuala Lumpur  naar Amsterdam.  Na aankomst in Doha nog een keer melden bij Qatar  airways balie voor uw vlucht naar Amsterdam.  Na aankomst in Schiphol luchthaven melden bij uw bagagebaan en loopt u naar buiten.


.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand