ontdek azie

droomvakantie naar azie

HANGOVER TOUR THAILAND

Wil je écht Thais leren koken? Reis dan mee naar het land van de glimlach, waar je heerlijke authentieke Thaise gerechten leert bereiden in verschillende regio’s.

 

Singapore & Maleisië

Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azie.  Singapore is een zeer schone, groene stad met vele parken. Singapore heeft een indrukwekkende skyline. In Singapore kunt je uitstekend winkelen – Orchard Road is de winkelstraat, een waar walhalla voor winkelliefhebbers.  Hier vindt u vast wat u zoek in een van de duizenden winkels.  U kunt ook de kleine vaak knusse winkeltjes bezoeken in China Town, Little India of Little Arab.   

Vietnam, Combodja & Thailand

BALI

Bali is overwegend Hindoeïstisch, iets wat het eiland ook binnen Indonesië vrij uniek maakt. Geloof en spiritualiteit hebben een belangrijke plek in het leven van de Balinezen. En dat zie je óveral. De unieke cultuur uit zich in muziek, traditionele dans en talrijke religieuze tradities en rituelen. En natuurlijk tempels, héél veel tempels. Van groot en indrukwekkend tot klein en intiem.

HIGHLIGHT TOUR THAILAND

10 daagse rondreis door Thailand.  Een heerlijk rondreis voor de familie. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in het romantisch en prachtig Pattaya en brengt u richting hectische en kleurvolle Bangkok.  Reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur.

THAILAND EN KUALA LUMPUR

15 daagse rondreis naar de meest bekende plekken in Thailand. Van het drukke nachtleven van Pattaya door reizen naar Bangkok. Ook een bezoek brengen aan de floating market en andere bezienswaardigheden. Om vervolgens door te reizen naar Kuala Lumpur.  Wie van shoppen houdt komt helemaal aan zijn trekken in deze stad. Kuala Lumpur is een enorme stad met een enorme verscheidenheid aan winkelmogelijkheden.Omdat dit een aanpasbare rondleiding is, kun je ervoor kiezen om te winkelen voor wat je het meest interesseert: kleding, accessoires, sieraden enzovoort. Bezoek markten en boetieks en geniet onderweg van bezienswaardigheden.

 

FAMILIE THAILAND TOUR

Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Deze reis neemt je mee langs de bekende hoogtepunten. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. De reis begint in prachtig Pattaya en brengt u richting kleurvolle Bangkok.  Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur. 

BALI - MALEISIE-THAILAND

Bali is overwegend Hindoeïstisch, iets wat het eiland ook binnen Indonesië vrij uniek maakt. Geloof en spiritualiteit hebben een belangrijke plek in het leven van de Balinezen. De unieke cultuur uit zich in muziek, traditionele dans en talrijke religieuze tradities en rituelen. Deze reis neemt je ook mee mee langs de bekende hoogtepunten van Thailand. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Ontdek prachtig Pattaya en kleurvolle Bangkok.  In Maleisie kun je winkelen tot je erbij neervalt, niet alleen in één van de vele moderne winkelcentra in de hoofdstad Kuala Lumpur (KL). 

Vietnam & Maleisie

Vietnam, Combodja& Maleisie

Contactgegevens

Openingstijden

get started

Nieuwsbrief

ontvang onze nieuwsbrief als eerste met de leukste aanbiedingen.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand