VIETNAM EN DELHI

21 daagse rondreis

  • Incl. gids en gratis entre genoemde bezienswaardigheden (Exclusief: Taj mahal, Fatehpur sikri, qutub minar en forts ),
  • incl. vliegticket, hotel en ontbijt
  • € 2295,- p.p. (op basis 2 personen)

VIETNAM EN DELHI RONDREIS
1 DAG: AMSTERDAM – HO CHI MINH CITY
Melden op Schiphol luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City via Doha


2 DAG: DOHA – HO CHI MINH CITY

Na aankomst op Doha melden nog een keer bij Qatar Airways balie voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City.  Na aankomst in Vietnam luchthaven melden bij bagagebaan voor uw bagage en loopt uit via GREEN CHANNEL naar buiten,  Hier krijgen we welkom – assistentie met de board van uw name (Mr & Mrs met logo van BAS Travel) en transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten etc.  Overnachting in hotel Royal Lotus.

 3 DAG: HO CHI MINH CITY

Na het ontbijt meeting met uw tour gids ( Mr Tam & hem Mbl no. + 84908271456 ) en chauffeer van uw tour van deze vibrant stad Ho Chi Minh City die voorheen genaamd Saigon.  Saigon is een van de grootste steden van Vietnam..  Eerste stopen we bij de Reunification Palace ( De Ex President Paleis van de President of South Vietnam), en dan bezoeken wij  vandaag het War Remanent Museum en Paleis van de Hereniging, bezoek ook de Thien Hau Pagoda, en bewonder de Frans-koloniale architectuur aan de General Post Office, Opera House en de Notre Dame.  Na uw warme lunch in een van de goede Vietnamese restaurants bezoeken en wandel door de smalle doolhof van straatjes in Chinatown (Saigon’s China Town).

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen in Ben Thanh Markets of ander shopping plaatsen etc.  Overnachting in hotel Royal Lotus.

 

4 DAG: HO CHI MINH CITY – CU CHI TUNNELS – CAO DAI TEMPEL

Na het ontbijt in de ochtend reizen we naar de Cao Dai Tempel in Tay Ninh  en na ons lunch  bezoeken we de Cu Chi Tunnels  op de terug reis bezoeken we HCMC.  
Tay Ninh, dichter bij de Combodja grens is de huis van Unique Cao Dai ( alle religies sinten) inclusief Joan of Arc, Wictor Hugo en Winston Churchill de naam van Few.  De religie is hybrid van Boeddhisme, Taoïsme, Confucianisme en Christianisme.  De Cao Dai tempel bij Tay Ninh had geschreven als a Walt Disney fantasia van de East.  De tempel is decoratie is met verschillende coluren dragons, Boeddhistisch symbolisch etc.  De hoofd ingang is begint bij Holly Eye, de symbool van de Cao Dai Sekt.  Binnen de tempel is beeld van Jezus Christ, Boeddha en the Hindoe god Brahma zijn bij elkaar. Na de lunch vertrekken wij naar de bekende Cu Chi Tunnels.  De Tunnels system is meer dan 250km van Saigon naar Cambodja grens en dit is in 3 levels diep.  De netwerk van tunnels inclusief de trappen, deuren, woning plaats, kelders, wapens fabriek, Zieken huis, commandant room en keukens.  De tunnels zijn puur een toeristische attractie en voor hun is een bijzonder ervaring om te weten hoe het  leven was in ondergronds tijdens de Vietnam en America oorlog. Na de Cu Chi Tunnels terug naar in de stad.  Rest van de dag vrij voor relax.  Overnachting in hotel Royal Lotus.
 
 

5 DAG: HO CHI MINH CITY 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Relax en overnachting in de hotel Royal Lotus

6 DAG:  HO CHI MINH CITY –  LANGKAWI ( Malaysia ) 

Na het ontbijt transfer naar Saigon luchthaven voor uw vlucht naar Langkawi.  In checken en  vliegen we naar Langkawi. Bij aankomst in Langkawi luchthaven –  Melden direct naar Immigratie balie voor uw immigratie stempel op uw paspoort.  Na het uw bagage komt uit en worden u verwelkomt door onze vriendelijke gids Mr  ( Mbl No. +62 ) holding board met uw name Mr & Mrs met BAS Travel Logo) en overgebracht naar het hotel. 

Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in het hotel Berjaya beach Resort.

 

7 DAG: LANGKAWI 

Na het ontbijt in de ochtend ontmoet uw tour gids in de hotel lobby en dan rijden we voor stadstour van Langkawi.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of relax op het strand.  Overnachting in hotel Berjaya beach Resort.
 

8 DAG: DELHI  – MATHURA – AGRA 

Na het ontbijt in de ochtend ontmoet uw tour chauffeurs  in de hotel lobby en dan rijden we naar Agra.  Onderweg bezoeken wij naar Mathura – de geboorte plaats van Sri Krishna.  Na het bezoek vertrekken wij naar Agra. 
U maakt ook direct kennis met de Indiase manier van rijden. Onze chauffeur zal onderweg talrijke buffels, ezels, koeien en andere twee- en viervoeters moeten ontwijken. Op lange reisdagen zoals deze zal van tijd tot tijd een stop gemaakt worden om even de benen te strekken, wat te eten of een ’chay’ (Indiase thee) te nuttigen. Het is echter altijd verstandig om zelf ook wat versnaperingen bij je te hebben. Na aankomst in Agra direct transfer naar uw hotel. 
Na de lunch in restaurant gaan wij nog twee overweldigende sites bezoeken. Op tijd word je naar de Taj Mahal gebracht. Na de Taj gaan we naar het Agra Fort. Dit grootse en fijnzinnige bouwwerk vervalt aan het eind van de middag in een dromerige sfeer met gouden licht dat schuin door de pilarengalerijen valt.  Er zijn prachtige courtyards die doen denken aan het Alhambra in Granada. Van af de Majestueuze muren kun je uitkijken op de Taj Mahal, net als Sjah Jahan die daar de laatste jaren van zijn leven door zijn liefhebbende zoon was opgesloten. Overnachting in Hotel Amar.

9 DAG: : AGRA

 

10 DAG: : AGRA – FATEHPUR SIKRI – JAIPUR 

Na het ontbijt in de ochtend dan rijden we naar richting Jaipur.  Onderweg bezoeken wij Fatehpur Sikri. We regelen hier een gids voor u zodat u het fascinerende verhaal achter alle monumenten mee krijgt. Na het Fatehpur Sikri rijden we door naar Jaipur. Na aankomst in Jaipur transfer naar uw hotel.
In middag vrij voor winkelen in Jaipur City of om naar een Film show gaan in het RAJ MANDIR THEATOR (3de beste film theater van de wereld). Overnachting in Hotel Lords Inn.
 

11 DAG:  JAIPUR

Na het ontbijt stadstour van    Pink City van Rajasthan inclusief excursie naar Amber Fort , Hawa Mahal, Maharaja Palace, Jantar Mantar etc.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten etc.  Overnatching in hotel Lords Inn.

12 DAG: JAIPUR – PUSHKAR
 

Na het ontbijt in de ochtend dan vertrekken wij naar richting Pushkar en Ajmer voor uw dag excursie.

Na aankomst in Pushkar Pushkar bezoeken wij Pushkar meer en Shri Pushkar Raj Brahma jee tempel.  U kunt ook uw lunch genieten bij Pushkar Palace ( eigen kosten) met spectaculaire sfeer van de Pushkar meer, ghats en tempel activiteiten etc..  In de middag bezoeken wij naar Ajmer met Kwaza Garib Nawaz dargaah en Swami Dayanand samadhi etc.  Laat in de middag vertrekken wij terug naar Jaipur.  Overnachting in hotel Lords Inn.


13 DAG: JAIPUR – MANDAWA

Na het ontbijt in de ochtend dan vertrekken wij naar het 18de eeuwse stad Mandawa (Shekhawati). Na aankomst in Mandawa transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of wandelen in dorps etc.  Overnachting in hotel Alsisar Haveli. 

 

14 DAG: MANDAWA

Na het ontbijt een excursie naar etnisch Rajasthan dorps voor kennismaken van traditional hand schilderij over de muur van de huizen en oude Castelen en Havelies. Zijn gebruiken echte plantaardig kleur, sommige schilderijen zijn 300-400 jaar oud maar toch die kleur lijkte nieuw. Overnachting in hotel Alsisar Haveli.


15 DAG: MANDAWA – DELHI 

Na het ontbijt in de ochtend dan vertrekken wij naar richting Delhi.  

Na aankomst transfer naar uw hotel.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in hotel .


16  DAG:  DELHI 
Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in hotel Metro Heights.


17 DAG: DELHI 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in hotel Metro Heights.


18 DAG: DELHI 

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of winkelen etc.  Overnachting in hotel Metro Heights.


19 DAG: DELHI 

 Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  ONZE HOTEL BOOKING IS TOT 12.00 UUR.  Laat in de avond meeting/assistance en transfer naar luchthaven voor uw naar Amsterdam Via Doha.

20 DAG: DELHI – MASTERDAM

U vlieg uit Delhi naar Amsterdam via Doha.  Na aankomst in Doha nog een keer melden bij Qatar  Airways balie voor uw vlucht naar Amsterdam.  Na aankomst in Schiphol luchthaven melden bij uw bagagebaan en loopt u via GREEN CHANNEL naar buiten

exclusief:
- Annulering- en reisverzekeringen, niet genoemde kosten.
- Visa, Reservering kosten € 35,- per persoon.


.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand