BALI, MALEISIE EN THAILAND

21 daagse rondreis

  • Incl. gids en gratis entre genoemde bezienswaardigheden (Exclusief: Taj mahal, Fatehpur sikri, qutub minar en forts ),
  • incl. vliegticket, hotel en ontbijt
  • € 2295,- p.p. (op basis 2 personen)

BALI, MALEISIE EN THAILAND
1 DAG: AMSTERDAM – BALI
Melden op Schiphol luchthaven voor uw vlucht naar Bali


2 DAG: DOHA – HO CHI MINH CITY

Na aankomst in Bali luchthaven Hier krijgen we welkom – assistentie met  bord van uw name en transfer naar uw hotel. Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of relax etc.  Overnachting in de hotel Rani Bali. 

 3 DAG: BALI

Na het ontbijt meeting met uw gids en beginnen we ons stadstour  om +/- 10.00 uur    Van daag is hele dag bezoek naar Ubud Monkey forest + Kintamani tour.  De highlight van deze tour is de magnificent view van heuvel en meer Batur met de smoky Agung Volcano in de achtergrond.  Onderweg stoppen we bij Ubud Monkey bos,de holi sring van Tirta Empul bij Tampak Siring, coffee en Cacao plantage bij Madu Pertiwi Agro Toerisme.  Lunchen bij lokale restaurant in Kintamani.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of stads verkennen etc.  Vanavond wij hebben uw diner geregeld bij Indiase restaurant.  Na uw diner rijden we naar uw hotel.  Overnachting in de hotel Rani Bali. 


4 DAG: BALI

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of zelf ontdekken de Island of relax op het strand etc.  Overnachting in de hotel Rani Bali.
 

5 DAG: BALI

Na het ontbijt excursie naar Tanjung benoa.  Hier aan boord met een glas bodem boottocht  naar Turtle Island.  Na de Turtle Island continue naar Uluwatu temple tour.  Vandaag lunch in Indiase restaurant.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of de stad te verkennen.  Vanavond wij hebben uw diner geregeld bij Jimbaran beach met Seafood menu.  Relax en overnachting in de hotel Rani Bali.

6 DAG:  BALI

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of zelf ontdekken de Island of relax op het strand etc.  Overnachting in de hotel Rani Bali. 


7 DAG: BALI – KUALA LUMPUR

Na het ontbijt transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Kuala Lumpur.  Na aankomst in Kuala Lumpur – meeting / assistentie op de luchthaven en transfer naar uw hotel.  Kuala Lumpur is een bruisende metropool, met voor ieder wat wils. Van grote, moderne winkelcentra tot stoffige marktjes en een prachtig stadspark. De skyline wordt gevormd door de beroemde Petronas (Twin) Towers, glinsterende minaretten, kleurrijke hindoetempels en oude, koloniale bouwwerken. Van het ene uiterste in het andere. Een aanrader is China Town; daar moet u echt heen. Naast de gezellige marktkraampjes kunt u er heerlijk eten voor weinig geld. Het commerciële hart van de stad wordt gevormd door Bukit Bintang. Hier vindt u vele winkels, cafés, restaurants, bars en clubs. Wij kunnen een aantal leuke excursies voor u boeken in Kuala Lumpur.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shoppen etc.  overnachting in hotel Furma Bintang. 
 

8 DAG: KUALA LUMPUR

Na het ontbijt in het hotel restaurant optijde vertrekken wij voor stadstour van Kualalumpur.  Rest van de dag vrij. Overnachting in  Overnachting in hotel Furma Bintang. 
 

9 DAG: : KUALA LUMPUR

 Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in China Town, Little India of in Twin Tower shopping mall.  Overnachting in  Hotel Furma  Bintang.


10 DAG: : KUALA LUMPUR

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in China Town, Little India of in Twin Tower shopping mall. overnachting Hotel  Furma Bintang. 

11 DAG:  KUALA LUMPUR – PATTAYA

Na het ontbijt vliegen wij naar Bangkok. Na aankomst in Thailand – Bangkok transfer naar Pattaya.  Romantisch Pattaya is een kustplaats aan de Golf van Thailand in de provincie Chonburi zo’n 150km ten zuidoosten van Bangkok. Door het jaar heen zijn hier ca. 4 miljoen bezoekers te vinden. Deze stad is ten tijde van de oorlog in Vietnam bekend geworden door Amerikaanse soldaten die tijdens hun verlof hier kwamen relaxen. In die tijd was Pattaya niet meer dan een vissersdorpje. Pattaya is een stad die vol staat met hotels en ressorts en is met name bekend vanwege het drukke nachtleven. Een groot deel van het centrum bestaat in principe uit een red light district. Langs de gehele boulevard zijn verschillende bars en clubs te vinden. Zuiden van Pattaya ligt een dorp dat Jomtien die is een goed vakantie plek voor een gezin met kinderen. In de directe omgeving van Pattaya zijn diverse bezienswaardigheden. Een dagje uit is daarom vanuit beide locaties makkelijk te organiseren.  Rest van de dag vrij voor eigen activiteiten. Overnachting Hotel Bay View

12 DAG: PATTAYA
 

Na het ontbijt excursie naar Coral Island met speed boat.  In de middag hot lunch in het resturant.  Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard.  Overnachting in  Hotel Bay View.


13 DAG: PATTAYA

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping op het boulevard of relax in het hotel etc. Overnachting in  Hotel Bay View.


14 DAG: PATTAYA – BANKGKOK

Na het ontbijt transfer naar Bangkok.  Na aankomst in Bangkok direct checkin in uw hotel.   Rest van de dag vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in het centrum van MBK.  Overnachting hotel Ramada D’MA


15 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt stadstour van Bangkok inclusief Goude Buddha, ligen de buddha, royal palace en bezaar etc.  Overnachting in hotel Ramada D’MA.


16  DAG:  BANGKOK
Na het vroege ontbijt in het hotel restaurant verlaten wij Bangkok en gaan we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak is een gemeente in Centraal Thailand in de provincie Ratchaburi. Dit dorp is vooral bekend vanwege de dagelijkse drijvende markt in de ochtend.. Het is een schitterend schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.  Doordat dit dorp niet al te ver van de Thaise hoofdstad Bangkok ligt, is er ontzettend veel toerisme wat heeft geresulteerd in een verlies van authenticiteit.  Na het Floating markt terug naar Bangkok – Rose Garden.  Onderweg u kunt ook een bezoek en entree kopen van Snak park.  Onder de vele slangen die hier te vinden zijn, bevindt zich o.a. de Koningscobra. Elke dag kan je hier zien hoe de slangen gemolken worden voor het maken van het anti-gif.  In de middag bezoeken wij Rose Garden, Krokodil farm, Olifant show, Thai Cultural show.  Overnachting hotel Ramada D’MA
 


17 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping etc.  Overnachting in hotel Ramada D’MA.


18 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping of hangover nachtleven genieten etc.  Overnachting in uw hotel Ramada D’MA. 


19 DAG: BANGKOK

Na het ontbijt vrij voor uw eigen activiteiten of shopping in china town, little India of in Twin tower shopping mall.  ONS HOTEL BOOKING IS TOT 12.00 UUR.  Laat in de avond transfer naar luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.
 

20 DAG: BANGKOK- MASTERDAM

U vlieg uit Kuala Lumpur naar Amsterdam via Dubai.ew.

exclusief:
- Annulering- en reisverzekeringen, niet genoemde kosten.
- Visa, Reservering kosten € 35,- per persoon.


.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand